FOGLALJ IDŐPONTOT
FACEBOOKON!

Érdekel a VR technológia? Tudtad, hogy sportolni is lehet már a virtuális térben?
Szeretnél egy lelkes Esport csapat tagja lenni, és egy újfajta közösségbe bepillantani?
Vagy csupán belépnél a létező  világok egyikébe? 

A kattintás átirányít titeket közösségi oldalunkra, ahol részletes leírást kaphattok
elérhető szolgáltatásainkról. Foglalás után instruktorunk jelentkezik, hogy visszaigazolja az időpontotokat.
Fontos: minden kéréshez írjátok oda a kívánt dátumot és órát.

El kell fogadnunk, hogy a digitális világ megérkezett és részévé vált mindennapjainknak.
 Tudjuk jól, hogy a technológia megállíthatatlanul fejlődik, ezért célul tűztük ki, hogy egy gondolattal előrébb tekintsünk a jövőbe. 

 Az elmúlt években szerzett tapasztalataink alapján az egyik legígéretesebb potenciállal rendelkező technológia a Virtuális Valóság.

Felejtsd el a „kényelmi társadalmat” és a komfortzónát! Nem lesz elég csak gombokat nyomkodnod ahhoz, hogy sikereket érjél el.
Nálunk szükséged lesz az állóképességedre, a gyors reakciódra, előre kell tudnod
gondolkodnod ahhoz, hogy a megfelelő döntést tudd hozni. 

A valóságban szerzett tapasztalatok segítenek ebben, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a kiber-térben átélt élmények a valóságban is a segítségedre lehetnek?

EGY KIS ÍZELÍTŐ

ERRE NYÚJT LEHETŐSÉGET A
LINKUP VR ES E.!

Jól megközelíthető edzőtermünkben várjuk szeretettel a kikapcsolódni vágyókat, az izgalmat keresőket és az Esport szerelmeseit.

ISMERD MEG CSAPATUNKAT!

MOLNÁR ATTILA "MOMO"
elnök
instruktor

A hadseregben eltöltött évek kicsit szigorúvá tettek, mindenem a pontosság és a fegyelem. A vezetésben és irányításban érződik ez a kemény vonal. Ám a szeretet a technológia iránt, és azon emberek iránt, akik keresik a kalandot, vagy nem félnek szembenézni a legádázabb félelmeikkel képesek mosolyt csalni az arcomra.

ARCANE
PROJEKT

THE UNSPOKEN

Leírás:
A mágia létezik. A kiválasztottak a város
eldugott részein tanyáznak. A párbajok egy-egy zsebdimenzióba rejtve folynak, ahol a harcosok
pusztító képességeiket latba vetve küzdenek, hogy elnyerjék a jogot a Leghatalmasabb Mester címére.
A mágia használóinak vérében nem csak az erő,
hanem egy ősi ösztön is csörgedezik, mely hatja őket a küzdelem után. Minden harcot egy rend felügyel, mely oly ősi és hatalmas, hogy a neve ki nem mondható.
Üdvözlünk az Unspoken világában!

Részletek:
A játék a hivatalos VR Esport liga része. A projekt
célja, hogy Magyarországot képzett játékosokkal képviseljük a nemzetközi esport ligában. Közvetítésekkel összekötve látványos harcokat biztosítunk az esport iránt érdeklődőknek. A Linkupban harcosaink heti két alkalommal, szerdán és pénteken 18-21-ig edzéseken vesznek részt, ahol instruktorok támogatásával gyakorolhatnak a jobb játékossá váláshoz.

 Minden hónapban havi zárásként megrendezésre kerül az Arcane Aréna nevű házi bajnokság, melyben „varázslóink” megküzdenek a Grandmaster címért, melyet a győztes egy hónapig büszkén viselhet.

TÁMOGATÁS

Tisztelt Támogató!
A fentiekben olvashattad, hogy igyekszünk a VR technológia adta lehetőségeket a lehető legjobban kiaknázni. Két kiemelkedő projektünk a FOKUSUP- és a GAMERUP Projekt nagyon komoly anyagi hátteret igényel, a sérült gyerekek elérése miatt, mind pedig az iskolákba való kitelepülések miatt. Minden hozzájárulásod segíti mindennapi életünket vagy nagyobb céljaink elérését.

MAGÁNYSZEMÉLYEK SZÁMÁRA:
  • -Egyszeri, kisebb összegű támogatásért (50.000 HUF-ig): nevetek feltüntetése a támogató fül alatt.
    / kérünk titeket soha ne felejtsétek el közleményben feltüntetni a neveteket/
  • -Egyszeri, nagyobb összegű támogatásért (50.000 HUF-tól): nevetek feltüntetése a támogató fül alatt kiemelt módon, valamint a vezetőség köszönetet mond egy videóban és emléklapot küld a számotokra. / kérünk titeket soha ne felejtsétek el közleményben feltüntetni a neveteket, címeteket és telefonszámotokat/
CÉGEK ÉS SZERVEZETEK SZÁMÁRA:
  • -Rendszeres, kisebb összegű támogatás (havi 10.000 HUF 1 éven keresztül): megjelenítés weboldalunk partner fül részében, közösségi bejegyzéseinkben (a csapat Facebook oldalán) hashtaggel való feltüntetés, reklám rollup elhelyezése az edzőteremben és rendezvényeken.
Partneri együttműködés céljából  keresse vezetőségünket!
A támogatásból befolyt összeget a következő fejlesztésekre fordítanánk:
  • VR rendszereink bővítése és a kiépített edzőtermünk modernizálása.
  • Rendezvények szervezése a digitális sport népszerűsítésére.
  • ADHD és az ADD tüneteivel küzdő gyermekeknek összeállított kutatás teljeskörű megvalósítása.

Ha magadénak érzed ügyünket, és támogatnál minket céljaink megvalósítása érdekében, akkor azt az alábbi számlaszámon megteheted.

SZÁMLASZÁMUNK:
10702404-71334253-51100005

Üdvözlettel,
LINKUP TEAM

TÁMOGATÓINK

A LINKUP- KÖZÖSSÉG

Mit is jelent a Linkup?
Felcsatlakozni, összekapcsolódni a kiber-térben. A logónkban találsz egy betűt, amit ha jobban megnézel szembetűnik a VR. Ennél azonban többet is kifejez.
K, mint közösség.

A legkülönfélébb emberekből áll csapatunk, de különbségeink ellenére képesek vagyunk egy közösséget alkotni, mert hiszünk a Linkup szellemiségében. Az egyik legfontosabb alapelvünk, hogy nem a győzelem a legfontosabb. Nincsen közöttünk jobb vagy rosszabb játékos. Ha ötven alkalommal szenvedsz vereséget, az nálunk csak annyit jelent, hogy melyik az az ötven mód, ahogy ne játsz. Hisszük, hogy mindenkinek van helye nálunk, legyen az profi esportoló, vagy csak kikapcsolódni vágyó.

SZERETNÉL TÁGABB KÉPET
KAPNI RÓLUNK?
 ITT TALÁLHATSZ MÉG LÁTNIVALÓT!